نوشته شده توسط : atefeh

باقلا فسنجان
 
در اينجا آموزش باقلا فسنجان قرار داده شده است اين غذا از در تهيه اش از لوبيا چيتي استفاده شده است
مواد لازم

لوبيا چيتي يك پيمانه
گردو 150 گرم
پياز داغ و رب گوجه فرنگي از هر کدام سه قاشق غذاخوري
رب انار دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهيه

لوبياچيتي را يك روز قبل خيس كنيد. گردو را آسياب كرده و با رب انار، رب گوجه‌فرنگي و آب در قابلمه بريزيد. نمك، فلفل، گلپر و زردچوبه را به آن اضافه كنيد تا بجوشد بعد از نيم ساعت آب لوبياچيتي را گرفته به گردو اضافه كنيد تا بپزد در انتها پيازداغ را به مواد اضافه كنيد. غلظت غذا دلخواه مي‌‌باشد.

آموزش خورش فسنجان | فسنجون





:: بازدید از این مطلب : 55
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: